Χάντμπολ

Γουργούμης στον ΣΠΟΡ FM: «Ένιωσα ζεστασιά στην Τουρκία»

Πολύ θετική η εμπειρία του Έλληνα γκολκίπερ στην Τουρκία.

Ο διεθνής τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης μίλησε στη νέα εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6, Sports Club, για το νικηφόρο ξεκίνημα της Δράμας στην Handball Premier, την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την πολύ ευχάριστη εμπειρία στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και για τη νέα πρόκληση της Εθνικής.

Αναλυτικά, ο Κώστας Γουργούμης μίλησε στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, Εύα Ζαχαριουδάκη και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για:

-τη νίκη της Δράμας επί του Αερωπού Έδεσσας: «Η Δράμα δουλεύει σε πρότυπα υψηλού επιπέδου. Δεν το περίμενα να ζήσω τέτοιες καταστάσεις και γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και παρότι δεν μας πήγε τίποτα στο πρώτο ματς με τον Δούκα, στρωθήκαμε στη δουλειά και κόντρα στην Έδεσσα δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

-την εμπειρία του από την Τουρκία και την επιστροφή στην Ελλάδα: «Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι 2-3 επίπεδα πάνω από το δικό μας. Λειτουργούν πολύ επαγγελματικά και όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Σου παρέχουν τα πάντα, ενώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα ως Έλληνας. Για την ακρίβεια, ένιωσα πολύ πιο έντονα τη ζεστασιά του κόσμου από ό,τι στην κεντρική Ευρώπη. Όταν με προσέγγισε η Δράμα εξεπλάγην, αλλά δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει στο εξωτερικό και αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα».

-τη μάχη του τίτλου: «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δεν νομίζω κανείς να μπορέσει να τους κοντράρει, γιατί έχουν τεράστια ρόστερ. Όποια ομάδα είναι πιο τυχερή και σε καλύτερη μέρα μπορεί να πάρει κάποια ντέρμπι και να κριθεί εκεί το πρωτάθλημα.

-την Εθνική ομάδα: «Κάνουμε ένα restart. Ο όμιλος των προκριματικών δεν είναι ό,τι καλύτερο θέλαμε, αλλά η τρίτη θέση που δίνει ένα επιπλέον εισιτήριο είναι εφικτός στόχος. Η Τουρκία είναι στα μέτρα μας, αν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε ελπίδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x