TV

Η αντίδραση της Δαλάκα όταν έμαθε τι έλεγε η Μελίνα πίσω απ' την πλάτη της

«Αχ... Με στεναχωρεί αυτό γιατί...». Η αντίδραση της Δαλάκα για όσα είχε πει η Μελίνα για εκείνη πριν μπει στην ομάδα της.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τελικό του Survivor βρέθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor Πανόραμα το βράδυ του Σαββάτου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις άλλες δύο ισχυρές παίκτριες του Survivor, την Εύη Σαλταφερίδου και την Μελίνα Μεταξά. Με την πρώτη είχαν ισχυρές συγκρούσεις προς το τέλος του παιχνιδιού, ενώ με τη δεύτερη ήρθαν πιο κοντά μετά την νέα σύσταση των ομάδων…

Ποια ήταν η αντίδρασή της όμως όταν η εκπομπή έπαιξε ένα βίντεο όπου η Μελίνα λέει για εκείνη:

«Η Κατερίνα η Δαλάκα έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό στις επιλογές της διαλέγει συνέχεια τη Ροδάνθη, γιατί υπάρχει ο τίτλος του Μvp, οπότε μπορεί να προσπαθεί φέρνει συνέχεια νίκες...?»

Σχολιάζοντας αυτή τη φράση η Κατερίνα είπε:

«H φίλη μου η Μελίνα, η κουμέρα... τώρα θα έρθει. Αχ... Με στεναχωρεί αυτό γιατί κάθε παίκτης έχει αποδείξει τι αξίζει αγωνιστικά δεν περιμένω να πουν καλά λόγια για μένα, για να καταλάβω αν αξίζω. Κάνω την αυτοκριτική μου. Σήμερα ήμουν καλή, χθες δεν ήμουν... Αλλά γενικά στο σύνολο νομίζω ότι ήμουν από τις καλές παίκτριες αγωνιστικά, οπότε με είχε πειράξει αυτό το πράγμα που είχε ειπωθεί στο συμβούλιο γι’ αυτό και είχα πιάσει τον Νικόλα και του το είχα πει.

Σαν Κατερίνα έχω μάθει πρώτα να γνωρίζω έναν άνθρωπο μόνη μου. Οπότε και σε συμβούλια που έβλεπα ότι όλοι επιτίθενται στη Μελίνα και είναι το μαύρο πρόβατο, για την Μελίνα δεν είχα αρνητική γνώμη. Γιατί παρόλο που ήμασταν οι αιώνιοι αντίπαλοι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη Μελίνα και ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά γιατί κάτι δεν μου κόλλαγε στην όλη ιστορία, που όντως η Μελίνα αποδείχτηκε ότι είναι πάρα πολύ αληθινή, απλά νομίζω ότι είχε παρεξηγηθεί ο τρόπος που τα έλεγε. Ήταν λίγο επιθετική, όπως είμαι και εγώ που αν δεν σε ξέρει κάποιος θα πει πως μιλάει έτσι η κοπέλα αυτή; Αλλά καμία σχέση. Η Μελίνα είναι ένα ντόμπρο και ειλικρινές άτομο, που ό,τι έχει να πει θα σου το πει στα μούτρα σου και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.»



Μιλώντας για τη σχέση της με την Εύη Σαλταφερίδου είπε:

«Συναντηθήκαμε με την Εύη στον ημιτελικό του Survivor, χαιρετηθήκαμε… Βέβαια όταν κάτι με ενοχλήσει δεν μπορώ να το κρύψω. Έμαθα κάποια πράγματα που είπε εδώ στην εκπομπή που με πείραξαν. Δεν έχω κάτσει να δω και βίντεο. Απλά κάποια σχόλια θέλω να κάτσω να τα δω. Δεν έχω μάθει ακριβώς. Έμαθα ότι είπε κάποια αρνητικά πράγματα για εμένα, από φίλους μου, δεν είχα χρόνο να το δω. Φυσικά και θα το συζητήσουμε γιατί είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος λέμε κάτι και να μένει στον αέρα. Θα βρούμε χρόνο πιστεύω να το συζητήσουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 41ο λεπτό και μετά.



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x