Χάντμπολ

Η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ για την Κύπρο

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ στη Νέα Κίο και το πρωί της Τρίτης η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη Λάρνακα.

Εκεί, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο την ερχόμενη Τετάρτη για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, ανακοίνωσε τη 16άδα, την οποία την αποτελούν οι: Μυλωνάς, Δομπρής, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, Μωραΐτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

Στην αποστολή μετέχουν το μέλος της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, ο Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο στρατευμένος Κανδύλας, ο τραυματίας Καραμπουρνιώτης και οι Νικολαΐδης, Κεδέρης και Παπαντωνόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x