Gossip

Η ιδιαίτερη μάσκα της Τίλντα Σουίντον στο Φεστιβάλ Βενετίας (φωτό)

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που περπάτησαν το κόκκινο χαλί ήταν και η Tilda Swinton, που βραβεύτηκε για τη συνολική της πορεία στον κινηματογράφο. 

Το πρώτο φυσικό red carpet μετά την έξαρση της πανδημίας την Άνοιξη είναι γεγονός και αφού πρόκειται για το Φεστιβάλ Βενετίας, ήταν αναμενόμενο πως τα looks θα ήταν κομψά και ιδιαίτερα. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που περπάτησαν το κόκκινο χαλί ήταν και η Tilda Swinton, που βραβεύτηκε για τη συνολική της πορεία στον κινηματογράφο. 

Για την εμφάνισή της η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο του οίκου Chanel και δεν παρέλειψε να πάρει μαζί της και μια μάσκα, μιας και το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα αποστασιοποίησης και υγιεινής. Η μάσκα της όμως δεν ήταν σαν τις άλλες, ούτε σαν αυτές που περίμενες. Αντιθέτως, επέλεξε να προστατευτεί κρατώντας μια custom χρυσή μάσκα - γλυπτό, του James Merry, για την οποία εμπνεύστηκε ο καλλιτέχνης από τους σκελετούς σαλαχιών, από τα φύκια και γενικά τα γλυπτά ψαριών στη ψαραγορά Ριάλτο της Βενετίας.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sparkling ? #TildaSwinton #VeniceFilmFestival #BiennalediVenezia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tilda Swinton (@tildaswintonislove) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Elegant Tilda ?? #TildaSwinton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tilda Swinton (@tildaswintonislove) στις



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x