sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα σε κάνει να «κολλήσεις»!

Πέρασε από Παναθηναϊκό, πήρε τίτλους με Ολυμπιακό και αμέτρητα τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Δεν είναι όμως μόνο οι επιτυχίες που θα σε κάνουν να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την 23χρονη Κύπρια.

Έχει κάνει την διαδρομή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Έχει κατακτήσει τίτλους σε σάλα και άμμο. Και, πέρα από το «βαρύ» βιογραφικό η 23χρονη Κύπρια ακραία δίνει πολλούς λόγους να ασχοληθείς μαζί της.

Ένα κορίτσι σαν τα… κρύα τα νερά, ομορφαίνει τις σάλες του βόλεϊ, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Koukoutsi και μιλάει στο sportfm.gr για την πορεία της στο χώρο. Την απόφαση της να έρθει στην Ελλάδα από την Κύπρο, για τις σπουδές της και παράλληλα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Την μεταγραφή της στον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Τους τίτλους που κατέκτησε με τους «ερυθρόλευκους». Και τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα της, μέσω του Ηρακλή Κηφισιάς, όπου θα αποτελεί το δίδυμο ακραίων με την Σοφία Κοσμά.

Οι λόγοι, φυσικά, που οι φίλαθλοι «κολλάνε» μαζί της δεν περιορίζονται στα αγωνιστικά. Με ύψος 1.84 και έντονη προσωπικότητα δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη.

Και ο φακός του Koukoutsi έχει όλες τις αποδείξεις -σε περίπτωση που δεν μας πιστεύεις.

inner

inner

Κάνε μας μια αναδρομή στην έως τώρα καριέρα σου.
«Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ στα 9 μου στην ΑΕΛ (ΑΕ Λεμεσσού) μέχρι και τα 18 μου, με την οποία έχω κατακτήσει αρκετούς τίτλους, πρωταθλήματα και κύπελλα. Στα 18 μου ήρθα στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα εισαχθεί στο Βιολογικό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την επόμενη χρονιά είχα μια πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, όπου και είχα την τύχη να αγωνιστώ για 4 χρόνια και να χαρώ 4 συνεχόμενα νταμπλ».

inner

inner

Ήταν δύσκολη η μετάβαση από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό;
«Κάθε μετάβαση από μια ομάδα σε μια άλλη μπορεί να θεωρηθεί δύσκολη, ειδικά όταν αφορά τους αιώνιους αντιπάλους, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σκεπτόμενη όμως ως επαγγελματίας έπρεπε να διαλέξω ό,τι ήταν καλύτερο για εμένα τη δεδομένη στιγμή».

inner

inner

Φέτος κάνεις ένα «νέο ξεκίνημα», με τον Ηρακλή Κηφισιάς στην Α2, ένα δυνατό σύνολο που χτίζεται πάνω σε έμπειρες αθλήτριες. Τι οδήγησε στην επιλογή σου;
«Φέτος η αλήθεια είναι ότι έχουμε χτίσει μια ομάδα με έμπειρες αθλήτριες της Α1, έχοντας στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και άνοδο στην Α1. Το ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα με κίνητρο και στόχο ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να πάω στον Ηρακλή Κηφισιάς. Είναι μια ομάδα που χτίζεται σε σταθερές βάσεις, με διάθεση από όλες τις πλευρές, διοίκηση, προπονητικό τιμ και αθλήτριε»

inner

inner

Αν μπορούσες να αφιερωθείς μόνο σε ένα σπορ, θα προτιμούσες βόλεϊ στη σάλα ή στην άμμο;
«Η αλήθεια είναι ότι υπό ιδανικές συνθήκες θα ήθελα να μπορώ να συνδυάσω και τα δύο σε ένα καλό επίπεδο. Αυτό όμως είναι δύσκολο γιατί χρειάζεται να αφιερωθείς στο 100%. Δυστυχώς στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι δύσκολοι καιροί για το μπιτς βόλεϊ και θέλει πολλή προσπάθεια».

inner

inner

Είσαι εδώ και 5 χρόνια κάτοικος Ελλάδας. Με τι άλλο ασχολείσαι εκτός από το βόλεϊ;
«Αυτός είναι ο 6ος μου χρόνος στην Αθήνα και παράλληλα με το βόλεϊ σπουδάζω διατροφολόγος στο New York College».

inner

inner

Τι σου λείπει από την Κύπρο; Την επισκέπτεσαι συχνά;
«Την Κύπρο την επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ και έχω τη δυνατότητα, ανάλογα και με τις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Προσπαθώ ειδικά τις γιορτές και το καλοκαίρι να βρίσκομαι εκεί. Από την Κύπρο μου λείπει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου».

inner

inner

Τι στόχους έχεις στον αθλητισμό και τη ζωή σου;
«Στόχος μου είναι κάθε χρόνο να γίνομαι όλο και καλύτερη και να αποκομίζω όσα μπορώ από τον αθλητισμό, ώστε να εξελίσσομαι όχι μόνο ως αθλήτρια αλλά και ως άνθρωπος. Βασικός στόχος είναι να τελειώσω τη σχολή μου για να μπορώ να εργαστώ στο αντικείμενο που μου αρέσει και να αγωνίζομαι όσο περισσότερα χρόνια καταφέρω, γιατί είναι κάτι που με ευχαριστεί και με γεμίζει».

inner

inner

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες σε XXL ανάλυση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x