Βόλεϊ

Η μεγάλη ώρα… πράξη πρώτη

Απόψε, στις 19:00, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στο πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Volley League, στο κλειστό του Ρέντη.

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα, και συγκεκριμένα απόψε στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη, όπου θα φιλοξενήσει το πρώτο τελικό, μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Πέρασαν χρόνια πολλά μέχρι να δούμε κι πάλι Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να έρχονται αντιμέτωποι στους τελικούς της Volley League. Όπερ κι εγένετο. Συγκεκριμένα, οι δυο τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι για 7η φορά σε τελική φάση και 1η έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποσπάσει δύο θετικά γι’ αυτόν αποτελέσματα επί του Φοίνικα Σύρου και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη τελική φάση.

Οι δε «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τις δύο νίκες απ’ τον ΠΑΟΚ και να βρεθούν ξανά μετά από δέκα χρόνια στη τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν, ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες, με το πρώτο παιχνίδι να πραγματοποιείται απόψε στο Ρέντη, το δεύτερο στις 12/7 στο κλειστό του Αγ. Θωμά, ενώ αν κι εφόσον χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα παιχτεί στις 13/7 στο Ρέντη.

Επιμέλεια: Νίκος Μαστρογιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x