Γ' Εθνική

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ! (pics)

Αποκαλυπτήρια! Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και πολλών μελών της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, η ΑΕΚ παρουσίασε τη φανέλα που θα τη βάλει στην εποχή της αναγέννησης. Δείτε φωτογραφίες.

Μέχρι πέρυσι ΑΕΚ θύμιζαν μόνο οι φανέλες κι ο κόσμος της. Φέτος που θυμίζουν και… όλα τα υπόλοιπα, η «Ένωση» παρουσίασε με την επισημότητα που τους αξίζει τις εμφανίσεις που θα τη βάλουν στη νέα εποχή.

Παρουσία λοιπόν του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και του γιου του, Γιώργου), των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης) και πολλών παικτών της ομάδας (Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας) αποκαλύφθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Με την πρώτη να είναι φυσικά σε κίτρινο χρώμα (και υδατογράφημα του δικεφάλου να την κοσμεί κάτω αριστερά), τη δεύτερη σε μαύρο, εκείνη του τερματοφύλακα σε μπλε και βασικό χορηγό σε όλες το Τζόκερ. Στο πίσω μέρος δε (πάνω από τον αριθμό) θα βρίσκεται το λογότυπο της Fujitsu, ενώ στα μανίκια θα υπάρχουν εκείνα των Lancia και Τράπεζας Πειραιώς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x