Gossip

«Ήμουν ντροπαλή» - H Πάμελα Άντερσον ξανά με το μαγίο του Baywatch (pic)

«Το έχω φυλαγμένο στο επάνω συρτάρι μου. Ακόμα μου κάνει. Το είχα φορέσει σε μια περίσταση για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου», δηλώνει η ηθοποιός.

Η Pamela Anderson δίκαια θεωρείται ως η πιο διάσημη και σέξι ναυαγοσώστρια της δεκαετίας του 90 και όχι μόνο... αφού ο ρόλος της στην σειρά Baywatch παραμένει μέχρι και σήμερα iconic!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο στο Fox News η 52χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να φοράει το θρυλικό κόκκινο μαγιό. Πιο συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε: «Το έχω φυλαγμένο στο επάνω συρτάρι μου. Ακόμα μου κάνει. Το είχα φορέσει σε μια περίσταση για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου», ενώ συνέχισε να εκπλήσσει προσθέτοντας ότι τις περισσότερες φορές κυκλοφορεί με αυτό στο σαλόνι του σπιτιού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keep it together ?? #Jasmin Workin on my fitness @fergie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson ?? (@pamelaanderson) στις


Η ίδια, ανάμεσα σε άλλα, θέλησε να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα λέγοντας: «Ήμουν επώδυνα ντροπαλή, αλλά μάλλον δεν θα το πιστέψεις. Αλλά το ξεπέρασα. Συνειδητοποίησα ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το τι φοράς και πώς δείχνεις, όσο εσύ. Κανένας δεν νοιάζεται, όσο εσύ. Είσαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού σου».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x