Βόλεϊ

Λινάρδος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ήταν σαν να παίζω σε ταινία- Όλα κρίθηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημοσθένης Λινάρδος μοιράστηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα συναισθήματα του για την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό, μιλώντας στον Μπάμπη Χριστόγλου και τον Σταύρο Χονδοθύμιο.

Τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό, μοιράστηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρο Χονδροθύμιο ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Δημοσθένης Λινάρδος.

Ο διεθνής παίκτης αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη αυτή επιτυχία λέγοντας: «Ήταν φυσιολογικό το ξεκίνημα αυτό. Ήμασταν τρακαρισμένοι. Και 0-10 να ξεκινούσε το παιχνίδι δεν θα αγχωνόμασταν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε έδρα. Ωστόσο, όλα κρίθηκαν στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν μπορεί να συγκριθεί ποιοτικά με την Μακάμπι».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ήταν απίστευτο. Νιώθω ότι έπαιζα σε ταινία. 12.000 άτομα στην κερκίδα και τραγουδούσαν για την ομάδα. Πρώτη φορά αγωνιστήκαμε μπροστά σε τόσο κόσμο. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω βιώσει ξανά. Είναι τεράστιο όλο αυτό. Με ''Τ'' κεφαλαίο. Έρχεται μετά από μεγάλη προσπάθεια αυτός ο τίτλος και είμαστε ευτυχισμένοι που το καταφέραμε».

Τέλος ο Δημοσθένης Λινάρδος αναφέρθηκε στη συνέχεια της φετινής σεζόν αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ του καλοκαιριού στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα: «Φτάσαμε στην πρώτη πηγή. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και θέλουμε όλους τους τίτλους. Μπορεί το ευρωπαϊκό να μετρά για 10 πρωταθλήματα αλλά πάμε και για όλα τα άλλα.

Το Ευρωβόλεϊ πολύ δύσκολος με τον τρόπο που θα διεξαχθεί. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πολύ καλό το ελληνικό στοιχείο στις ομάδες. Η «κοιλιά» της Εθνικής είναι απόρροια της κακής οικονομικής κατάστασης που επικράτησε στη χώρα. Ήταν φυσιολογικό να πάνε πίσω ο αθλητισμός και το βόλεϊ. Αυτά άλλαξαν, γίνονται καλές προετοιμασίες. Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στο ευρωπαϊκό. Θα είμαστε σε καλή κατάσταση και υπάρχουν πολλές επιλογές. Να δείξουμε ότι είμαστε εδώ ως Έλληνες αθλητές»
.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x