Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Αντέξαμε στα δύσκολα και χαιρόμαστε με αυτό που έχουμε χτίσει»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Στο σωστά οργανωμένο και ψυχωμένο βόλεϊ που παίζει ο Παναθηναϊκός,στάθηκε ο προπονητής των «πρασίνων» Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», μια μέρα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε πως όλοι στο «τριφύλλι» είναι χαρούμενοι με αυτό που έχει δημιουργηθεί, αφού όλα ξεκίνησαν από 2-3 ανθρώπους και πλέον υπάρχει μια βάση περίπου εννέα ατόμων που συναποφασίζουν για το καλό του τμήματος, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για όλους, αφού ακόμα και στα δύσκολα κανείς δεν τα παράτησε.

Παράλληλα μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου της ομάδας στα δύσκολα χρόνια, όπου πλήρωναν τα ξενοδοχεία, τα πούλμαν και ότι άλλο χρειαζόταν, ήταν κάτι σαν διοίκηση στα δύσκολα χρόνια, μέχρι να έρθει η διοίκηση Γιαννακόπουλου να σβήσει τα χρέη να οργανώσει τον Ερασιτέχνη, κάτι που συνεχίζει και η διοίκηση Μαλακατέ, όπως ανέφερε.

Όσον αφορά τον Γιάκομπσεν σχολίασε πως: «Ήταν ένας παίκτης που για να πω την αλήθεια τον παρακολουθούσα αρκετά χρόνια πριν έρθει στην Ελλάδα. Μου άρεσε το στυλ παιχνιδιού του και έτσι όταν μπορέσαμε να έχουμε κάποια χρήματα παραπάνω, αποφασίσαμε να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό. Αν και το βασικό του πρόβλημα στις άλλες ομάδες ήταν ότι τσακωνόταν με τους προπονητές, αλλά εμείς… ευτυχώς τα έχουμε βρει!»

Τέλος μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία και την αλλά και την... προτίμηση για αντίπαλο: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που φτάσαμε εδώ, αντιμετωπίσαμε δύο μεγάλες ομάδες για να φτάσουμε εδώ, δυο αντιπάλους που ήταν φαβορί στα προγνωστικά. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς γνωρίζουμε το ταβάνι μας. Εμείς δεν έχουμε καμία προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο, όποιος και αν είναι θα δουλέψουμε σκληρά για να τον αντιμετωπίσουμε».


Ακούστε αναλυτικά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x