Πόλο

Βλάχος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολλοί θέλουν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό αλλά είναι... δύσκολη η καρέκλα»

Λίγο μετά το «αντίο» του στον Ολυμπιακό, ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την πολυετή πορεία του στον Ολυμπιακό ο Θοδωρής Βλάχος, που πανηγύρισε ακόμη ένα πρωτάθλημα, με τη νίκη εις βάρος της Βουλιαγμένης.

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση, ο Έλληνας προπονητής μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Γιώργο Θαναηλάκη και τον Μηνά Τσαμόπουλο, σχολιάζοντας το τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα πόλο αλλά και την κατάσταση στην οποία αφήνει την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Τα δύο προηγούμενα ματς ήταν πολύ καλά, το σημερινό πολύ δύσκολο. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά από το πρωί, όταν έρχεται το τελευταίο ματς λες "τι έγινε". Ήμουν ήρεμος στο ματς, έβλεπα ότι η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλή, είχαμε κερδίσει πιο εύκολα τα προηγούμενα ματς και σήμερα θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά.

Με τον Ολυμπιακό κάνεις πολλά ρεκόρ, πέρασα 26 χρόνια εκεί. Αυτό που μετριάζει κάπως τη συναισθηματική μου φόρτιση είναι ότι δεν πάω σε κάποιον άλλον σύλλογο ή στο εξωτερικό αλλά στην Εθνική, όπου είμαι εδώ και χρόνια. Αυτό είναι το... καλύτερο φάρμακο, από αύριο θα έχω πολύ χρόνο να αφιερωθώ στις πολλές υποχρεώσεις της Εθνικής. Έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιούνιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Αύγουστο, λόγω κορωνοϊού, γίνονται την ίδια χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί, όταν έχεις επιτυχίες, μπαίνεις στο... μάτι πολλών.

Φέτος στο πρωτάθλημα, είδαμε να έχει κλείσει κάπως η ψαλίδα μεταξύ Ολυμπιακού, Βουλιαγμένης, Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης. Έκαναν μεγάλη πρόοδο οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν σταματά, αναγεννιέται από τις στάχτες του, αν και δεν υπάρχουν ουσιαστικά στάχτες. Απλά δεν πήγαμε στο Final-8. Ήμασταν σε δύσκολο όμιλο, μία μεγάλη ομάδα θα έμενε εκτός και μείναμε εμείς που είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν είναι αποτυχία να αποκλειστείς από τη Φερεντσβάρος.

Δεν ξέρω ποιος θα με αντικαταστήσει, είναι πολλοί που θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Η... καρέκλα βέβαια είναι δύσκολη».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x