Γενικά

Γεωργάτος: «Με τις Β' ομάδες οι παίκτες μπορούν να δείξουν πράγματα, γιατί μετά την Κ19 χάνονται»

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις Β' ομάδες, τονίζοντας πως θα κάνουν καλό στους νέους παίκτες, που χάνονται μετά την Κ19, ενώ σχολίασε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Euro.

Υπέρ της δημιουργίας Β' ομάδων τάχθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ, που εκτελεί καθήκοντα αναπτυξιακού συντονιστή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα -στις ομάδες, δηλαδή, από την Εθνική Ελπίδων και κάτω- τόνισε πως «ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα υπήρχε, το θέμα είναι πώς θα το εκπαιδεύσουμε και θα του δώσουμε κίνητρο». Και υπογράμμισε: «Οι Έλληνες παίκτες αργούν λίγο σε σχέση με τους Ευρωπαίους, που στα 17-18 τους δεν θεωρούνται πια ταλέντα. Εδώ 20 και 21 είναι η ηλικία όπου κρίνουμε αν μπορούν το βήμα παραπάνω. Με τις Β' ομάδες νομίζω μπορούν τώρα να δείξουν πράγματα. Αυτό το κενό έρχονται να καλύψουν οι Β' ομάδες. Το κενό μετά την Κ19, γιατί χάνονται παίκτες, άλλοι καταστρέφονται! Τώρα μπορούν να δουλέψουν και να δείξουν αν το έχουν ή δεν το έχουν».

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος σχολίασε και όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Euro, τονίζοντας πως όλες οι ομάδες δείχνουν πως θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. «Λείπει το κατενάτσιο της Ιταλίας για παράδειγμα ή και άλλων ομάδων. Ακόμη και η Ουγγαρία έπαιξε μπάλα, έψαξε το γκολ», είπε.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Γεωργάτου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x