Europa League

Γιαννακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μπορεί να περάσει ξανά την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός»

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και φέτος απέναντι στην Άρσεναλ στο Europa League.

Ικανός να επαναλάβει τον περσινό του άθλο απέναντι στην Άρσεναλ στο Europa League είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο πρώην διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» σχολίασε και το σημερινό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Αναλυτικά, μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League: «Η Άρσεναλ δεν διακρίνεται για την σταθερότητά της. Δεν παύει όμως να είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και όταν μια ελληνική ομάδα την αντιμετωπίζει αυτομάτως έχει δύσκολο έργο. Στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν, αλλά έχουν αποδείξει πως σε τέτοιες καταστάσεις μπορούν να αντεπεξέρχονται. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά και είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα τέτοιο στάτους στην Ευρώπη, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Άρσεναλ και-γιατί όχι;-να την περάσει. Στα λόγια όλα εύκολα είναι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει».

-την παρουσία του Παπασταθόπουλου: «Ο Σωκράτης και αγωνιστικά, αλλά και σαν σκάουτινγκ είναι ο καλύτερος για να πει τι να προσέξει και πού να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ. Ο Σωκράτης είχε να παίξει καιρό, αλλά είναι επαγγελματίας, δεν έχει παρατήσει τον εαυτό του και είναι πιο εύκολο γι’ αυτόν να επανέλθει σε καλή κατάσταση».

-τη φόρμα της Μάντσεστερ Σίτι: «Η Σίτι είναι με διαφορά αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές και παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει πολλά πράγματα. Πραγματικά χαίρεσαι να τη βλέπεις. Η Σίτι έχει τεράστια διαφορά και θεωρώ πως το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Η Λίβερπουλ είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών σε παίκτες-κλειδιά, με πιο σημαντικό αυτόν του Φαν Ντάικ».

-το σημερινό ντέρμπι του Μάντσεστερ: «Πάντα ένα ντέρμπι είναι… ντέρμπι. Παραδοσιακά η Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, αλλά το μομέντουμ που έχει η Σίτι και το κίνητρο για να σπάσει το ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες δίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. Και η Γιουνάιτεντ έχει κίνητρο να αποδείξει πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x