Ελλάδα

Μαντζούκας στο sport-fm.gr: «Να κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος στην Ευρωλίγκα»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μαντζούκας, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο sport-fm.gr για τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Απόλυτα έτοιμος να ανταπεξέλθει στους στόχους της ομάδας δήλωσε ο Λευτέρης Μαντζούκας, που μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο sport-fm.gr, στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού.

Ο 19χρονος φόργουορντ τόνισε ότι ο κόουτς Ράντονιτς ζητάει από όλους τους παίκτες να παίζουν καλή άμυνα, ενώ ανέφερε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να πετύχουν κάτι διαφορετικό φέτος στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιώργο Πετρίδη και στο sport-fm.gr:
- Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και τους προσωπικούς του:
«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και με πάρα πολύ κόσμο. Προσωπικά νιώθω πιο έτοιμος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Είναι φυσιολογικό νομίζω. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στους στόχους της ομάδας, αλλά και στους προσωπικούς μου».

- Για τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Ράντονιτς: «Είναι ένας καινούριος προπονητής και προσπαθώ ακόμα να τον μάθω. Είμαι ακόμα στη φάση που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, αφού είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ο κόουτς ζητάει από όλους μας να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αυτό είναι το στοιχείο που ζητάει περισσότερο απ’ όλα. Προσωπικά προσπαθώ να βρω τον ρόλο μου μέσα στην ομάδα».

- Για τη θέση που του αρέσει να παίζει περισσότερο, σμολ φόργουορντ ή πάουερ φόργουορντ: «Νιώθω καλύτερα οπουδήποτε με χρειαστεί η ομάδα μου να παίξω».

Μαντζούκας στο sport-fm.gr: «Να κάνουμε κάτι διαφορετικό»

- Για το μπασκετικό του πρότυπο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τις προπονήσεις που έκαναν μαζί στην Εθνική: «Το πρότυπό μου ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Είχα την τιμή και την τύχη να κάνω λίγες προπονήσεις μαζί του στην Εθνική. Τι να πούμε για τον Γιάννη; Είναι ένα παιδί που δουλεύει ασταμάτητα. Είναι στο τοπ επίπεδο παγκοσμίως. Έχει τρομερό mentality. Αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χαρακτήρας του. Εκτός από τα τρομερά πράγματα που κάνει μέσα στο γήπεδο, είναι ταπεινός έξω από το γήπεδο. Είναι ένας απλός άνθρωπος».

- Για το αν υπάρχει περισσότερη πίεση μετά από δύο κακές σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση. Θα έλεγα ότι υπάρχει δίψα».

- Για την υπόσχεση που δίνει στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 101% των δυνατοτήτων μας κάθε φορά που πατάμε το παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x