Ελλάδα

Νικοπολίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Χαρισματικός δάσκαλος ο Ίβκοβιτς»

Ανοιχτό βιβλίο αποτελούσε o Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως ανέφερε ο Αντώνης Νικοπολίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Χαρισματικό δάσκαλο και ανοιχτό βιβλίο χαρακτήρισε ο Αντώνης Νικοπολίδης -μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6- τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 78 ετών.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στον Μπάμπη Χριστόγλου και ανέφερε: «Είναι στενάχωρη ημέρα για όλους. Κυρίως για την οικογένειά του, αλλά γενικότερα το μπάσκετ είναι φτωχότερο, έχασε έναν δάσκαλό του. Το βασικό ήταν ότι κατάφερε να πετύχει. Είναι από τους ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνεις πράγματα, τα οποία δεν τα μαθαίνεις σε Πανεπιστήμιο ή σχολή ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Είναι δύσκολο να βρεις τέτοιο άνθρωπο για να στα μεταδώσει. Ήταν άνθρωπος, ο οποίος είχε χιούμορ. Ήταν παραστατικός άνθρωπος. Κάθεσαι διπλά τους και μαθαίνεις από αυτούς τους ανθρώπους. Παρακολουθούσε πάρα πολύ και ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Νικοπολίδης επεσήμανε: «Είναι στιγμές, στις οποίες πρέπει να ξέρεις να διαχειριστείς τις κρίσεις. Γνώριζε τα μυστικά για να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση. Ήταν ένας χαρισματικός δάσκαλος. Μάθαινες δίπλα του, όσο και να καθόσουνα. Ήταν ανοιχτό βιβλίο και στο προσέφερε απλόχερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x