Stoiximan Super League

Κώτσιρας στο sport-fm.gr: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη - Πρέπει να είναι μια νέα αφετηρία»

Ο μπακ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας, μιλάει στο sport-fm.gr για το πρώτο «διπλό» της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Η νίκη επί της Λαμίας για τον Παναθηναϊκό ήρθε έστω και δύσκολα με βάση την εξέλιξη του αγώνα, αλλά αυτό που μετράει για το «τριφύλλι» είναι το τρίποντο και το πρώτο «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε αποκλειστικά στο sport-fm.gr και τον Διονύση Δεσύλλα για την επικράτηση στον Βόλο, αναφέρθηκε στη μεταμόρφωση του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και στη συνέχεια της ομάδας, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πρέπει να «χτίσουν» πάνω σε αυτή τη νίκη και να προχωρήσουν με θετικά αποτελέσματα.

Αρχικά, ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, βρεθήκαμε πάλι να χάνουμε από ένα...κρύο γκολ. Η Λαμία κατάφερε στην πρώτη της φάση να προηγηθεί στο ματς. Θεωρώ ότι κατά διαστήματα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, γι αυτό και βρήκαμε ευκαιρίες ή και προυποθέσεις ευκαιριών για να δημιουργήσουμε καταστάσεις στο επιθετικό κομμάτι. Είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά προσέφεραν τα μέγιστα. Είναι μια νίκη ψυχολογίας, την οποία χρειαζόμασταν πολύ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εκτός έδρας νίκη, να προσθέτουμε συνεχώς κι άλλα πράγματα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με μοναδικό στόχο, φυσικά, τη νίκη».

Οσο για το τι άλλαξε και η εικόνα της ομάδας ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο, ο Κώτσιρας εξήγησε ότι: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή μας. Πήραμε οδηγίες στο τακτικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, είπαμε ότι βρισκόμασταν σε καλύτερη μέρα. Είχαμε μια καλή κυκλοφορία, αλλά έπρεπε να τη μετουσιώσουμε σε ευκαιρίες και γκολ. Τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Τέλος, ο μπακ του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι το ματς αυτό πρέπει να είναι η αρχή για ένα σερί καλών αποτελεσμάτων: «Αυτό το παιχνίδι μπορεί και πρέπει να είναι μια νέα αφετηρία. Οπως είπα και πριν πρέπει να πατήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Να κοιτάξουμε να πάρουμε αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής. Οσο αυτή η ομάδα παίρνει νίκες φτιάχνει την ψυχολογία της και χτίζει μέταλλο για τη συνέχεια της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x