Euroleague

Παπαγιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να συνεχίσουμε έτσι και στο ΣΕΦ»

Η ομαδική προσπάθεια στην άμυνα έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί της Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης, μετά τη νίκη (81-67) επί της Ζαλγκίρις μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στον Γιώργο Πετρίδη και στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Ήμασταν αφοσιωμένοι από την αρχή. Τις προηγούμενες ήμερες κάναμε καλή προετοιμασία γιατί ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε γεμάτο γήπεδο και χαρούμενοι που φεύγουμε με το διπλό».

Για το αν προβληματίστηκε με την κακή εικόνα της τρίτης περιόδου: «Ο καθένας έχει μάθει τον ρόλο του. Νομίζω είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Ο Γουίλιαμς και ο Μπέικον μας έδωσαν πράγματα στο σκοράρισμα, αλλά ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του στην άμυνα. Σίγουρα πληρώσαμε τα λάθη μας στην τρίτη περίοδο και επέστρεψαν. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κρατάμε τη νίκη».

Για τον ίδιο: «Γενικά δεν ήμουν πάρα πολύ καλά και κοίταξα τι μπορώ να κάνω καλά».

Για το αν μιλούν στην ομάδα για οκτάδα: «Είναι νωρίς ακόμη. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Έχουμε τώρα ένα σερί τριών νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το πρόσημο είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά στην αρχή της σεζόν και ξέρουμε τι μας περιμένει στο ΣΕΦ. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε το διπλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x