Κολύμβηση

Πλατανιώτη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τρομερή επιτυχία για την Ελλάδα μας»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά το… νταμπλ σε μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Περήφανη, συγκινημένη και δικαιωμένη για την κατάκτηση ενός ακόμη χάλκινου μεταλλίου, αυτή τη φορά στο ελεύθερο πρόγραμμα της συγχρονισμένης κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, εμφανίστηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη μεγάλη της επιτυχία.

«Ήταν τρομερή επιτυχία για την Ελλάδα μας. Έδωσα την ψυχή μου και είμαι πολύ περήφανη για την προσπάθεια και την εμφάνισή μου», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ανήκει στην Team Future της bwin.

Αναλυτικά, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε στους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

-την κατάκτηση του δεύτερου χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Ασχολούμαι 21 χρόνια με αυτό το άθλημα, θέλει τρομερή πειθαρχία και φυσική δύναμη. Ήταν τρομερή επιτυχία για την Ελλάδα μας. Έδωσα την ψυχή μου και είμαι πολύ περήφανη για την προσπάθεια και την εμφάνισή μου. Στο παρελθόν είχα αδικηθεί σε κάποιες διοργανώσεις, αλλά επέμεινα και τελικά δικαιώθηκα. Ήμουν πιο έτοιμη και πιο ώριμη αυτή τη φορά. Η προετοιμασία είναι το παν και η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τη δουλειά. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και όλη αυτή η προσπάθεια βγήκε στον αγώνα. Το είχα από πέρσι στο μυαλό μου αυτό το μετάλλιο και νιώθω πολύ ανακουφισμένη, ήρεμη, γεμάτη… τα πάντα. Δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά μου».

-το πώς προετοιμάζεται ψυχολογικά πριν από έναν μεγάλο αγώνα: «Προσπαθώ να απέχω από τα social media τις μέρες των αγώνων. Ακούω κάποια τραγούδια που με παρακινούν, κλείνω τα μάτια και συγκεντρώνομαι. Προσπαθώ να ξεκουράζω τους μυς μου, κάνω διαλογισμό για να σκεφτώ αυτό που θέλω να πετύχω».

-τους επόμενους στόχους της: «Δεν υπάρχει ταβάνι, πάντα μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος κάθε αθλητή πρέπει να είναι να γίνεσαι καλύτερος. Ήθελα να πάρω ευρωπαϊκό μετάλλιο, ήθελα να πάρω παγκόσμιο και τα κατάφερα. Νιώθω πολύ χαρούμενη. Έχω δουλέψει σκληρά και θα συνεχίσω να δουλεύω, γιατί θέλω πάντα να παρουσιάζω το καλύτερο δυνατό, όχι κάτι μέτριο. Έχουμε συνέχεια, αύριο τον τελικό του ντουέτου. Είχαμε κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό. Είμαστε νέο ντουέτο, αλλά έχουμε σταθεί επάξια και πιστεύω πως θα γινόμαστε όλο και καλύτερες».

-τις δυσκολίες στην προετοιμασία της: «Προπονούμαστε στο ΟΑΚΑ και το ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κάποιες φορές όμως θα ήταν χρήσιμο να προπονούμαστε σε μια κλειστή πισίνα, όταν οι θερμοκρασίες το επιτάσσουν. Είναι από τις ιδιαιτερότητες που έχει το άθλημά μας».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x