Stoiximan Super League

Ζήκος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν περιγράφεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ-Ιδανικό να το ζήσω από την Θ21»

Ο Άκης Ζήκος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εμπειρία του από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τον αγώνα με τον Ιωνικό που παρακολούθησε μαζί με τους οργανωμένους.

Εντυπωσιασμένος από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ μίλησε ο Άκης Ζήκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο άλλοτε σπουδαίος μέσος της ομάδας εξήγησε γιατί επέλεξε να δει τον ιστορικό πρώτο αγώνα με τον Ιωνικό από τη θύρα των οργανωμένων, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας κάνοντας ειδική αναφορά στην πολύ καλή φυσική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Άκης Ζήκος μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

-την απόφαση να δει το ματς από τη Θύρα 21: «Δεν θα υπήρχε καλύτερο τάιμινγκ από το να ζήσω το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο από το να είμαι ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά που δίνουν το ‘παρών’ σε κάθε αγώνα. Αυτό που δεν περίμενα και μου έκανε εντύπωση είναι πως είδα πολλές γυναίκες και παιδιά στη θύρα αυτή. Ενθουσιάστηκα πραγματικά».

-τις εντυπώσεις από το νέο γήπεδο: «Αν δεν επισκεφτείς το γήπεδο, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Δεν περιγράφεται. Είναι ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο κόσμος έρχεται κοντά στους παίκτες. Έχει απίστευτη ακουστική το γήπεδο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά. Είναι σαν να απελευθερώσαμε τόσο κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χαρά του κόσμου της ΑΕΚ. Είδα κόσμο που ήταν πραγματικά τόσο ευτυχισμένος».

-τις εντυπώσεις από την ομάδα της ΑΕΚ: «Έχω δει την ΑΕΚ σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Χθες δεν το είδα και τόσο καλά (γέλια), γιατί-όπως καταλαβαίνετε-υπάρχουν πολλά χέρια, πολλές πλάτες και δεν βλέπεις τόσο καλά. Τα στοιχεία που κράτησα, είναι η συνοχή που είχε η ομάδα, η αγωνιστική πειθαρχία και το πιο σημαντικό, που δεν είχε πέρσι, ήταν το τρέξιμο για 90 λεπτά. Αυτό θα της δώσει τεράστια ώθηση αν καταφέρει να το κρατήσει. Φυσικά μετρά πολύ ότι έχουν γίνει ποιοτικές προσθήκες σε όλες τις γραμμές».

-τον Γιόνσον και τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ: «Τον χαρακτήρισα κάποια στιγμή φέτος κορυφαίο αμυντικό χαφ στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα είναι ο παίκτης-κλειδί για την ΑΕΚ. Έχει τρομερή αντιληπτική ικανότητα του παιχνιδιού και έχει τη νοοτροπία να παίξει για την ομάδα, αλλά και την τεχνική να αντεπεξέλθει. Πιστεύω πως ο Μουκουντί και ο Πινέδα είναι επίσης πολύ σημαντικές προσθήκες, όπως και ο Γκατσίνοβιτς φυσικά. Έχουν γίνει συνολικά πολύ καλές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x