Δευτέρα «μετ’ εμποδίων» και μάλιστα πολύ ακριβών!

Xρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και τύχη για όλο τον κόσμο! Με ένα πρόγραμμα με 18 διαδρομές θα περάσουμε ιπποδρομιακά την Παραμονή των Χριστουγέννων, όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα του ΟΠΑΠ Α.Ε. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει νωρίς αρκετά σήμερα, στις 11:40 και ολοκληρώνεται στις 17:10 το απογευματάκι.

Οι διαδρομές χωρίζονται σε επίπεδες, σε διαδρομές εμποδίων και σε διαδρομές τροτ με αμαξίδια ενώ είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη.

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 10 ιπποδρομίες και από τα ιπποδρόμια των CAGNES-SUR-MER & ARGENTAN. Μεγάλες διαδρομές εμποδίων από τον πρώτο ιππόδρομο με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που φτάνουν και τις 100.000€! Οι λάτρεις του είδους, σπεύσατε!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα και από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Mοιρασμένες διαδρομές σε πολυπληθείς και μη, με κάποιες διαδρομές να έχουν το ισχυρό φαβορί αλλά και σε κάποιες διαδρομές να παίζονται πολλά άλογα για την νίκη!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης τις 12:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 014 με ώρα έναρξης τις 13:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με αριθμό: 8 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-3-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 017 με ώρα έναρξης τις 14:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με αριθμό: 5 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 3-9-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με αριθμό: 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CAGNES-SUR-MER. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με αριθμό: 3 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 1-4-7.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr