Games

Ίσως οι 10 καλύτεροι τίτλοι ηλεκτρονικών παιχνιδιών για το 2015

Δείτε τα 10 κορυφαία games του 2015.

1. Witcher 3: Wild Hunt

Το "The Witcher 3" ήταν η πιο άρτια δουλειά που κυκλοφόρησε τη φετινή χρόνια.

Φέρνοντας ένα κόσμο τεράστιο και χαοτικό στους χρήστες. Με το μοναδικό Artwork και τα ιδιαίτερα γραφικά του, να μας ταξιδεύουν στη μοναδική ατμόσφαιρα του Witcher, σε καταπράσινα ή ομιχλώδη τοπία, σε βαλτώδη ή εφιαλτικά εδάφη. Με το τελικό αποτέλεσμα να προσφέρει τρόμο και δέος στο gamer.

Το Witcher 3 κατάφερε να αποσπάσει τα περισσότερα βραβεία της χρονιάς μεταξύ των οποίων το Golden Joystick Awards. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το Μάιο για τις πλατφόρμες των Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One.



2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

To έπος του Hideo Kojima χρειάστηκε 7 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots στο ps3. Με το The Phantom Pain να αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς και του οράματος του Hideo Kojima λόγω της αποχώρησης του από την Konami. Μιας σειράς η οποία ξεκίνησε το 1987 και πέρασε από όλες σχεδόν τις κονσόλες.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο για τις πλατφόρμες των Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.




3. Mortal Kombat X

Ήταν το 1992 όταν το πρώτο Mortal Kombat έκανε την εμφάνιση του στα τότε arcade της εποχής.

23 χρόνια αργότερα το Mortal Kombat X αποτελεί το καλύτερο Fighting τίτλο για το 2015.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Απρίλιο για τις πλατφόρμες των Android, iOS, Microsoft Windows ,PlayStation 4 και Xbox One.



4. Fallout 4

Είναι το απόλυτο υπερπαιχνίδι που οι gamers περίμεναν επτά ολόκληρα χρόνια. Στο Fallout 4, ο μοναδικός επιζών του Vault 111, καλείτε να επιβιώσει και να καθορίσει την μοίρα ενός κόσμου κατεστραμμένου από το πυρηνικό πόλεμο.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο για τις πλατφόρμες των Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One



5. Rise of the Tomb Raider

Με τη Lara Croft ίσως να αποτελεί το καλύτερο λόγο για να αποκτήσετε xbox!

Το Rise of the Tomb Raider κυκλοφορεί μονο για Xbox One και Xbox 360. Ενω στις αρχές του 2016 αναμένεται για PC. Ενώ οι χρήστες του ps4 θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τέλος του 2016.



6. Super Mario Maker

Ο υδραυλικός που μεγάλωσε όλες τις γενιές gamer επιστρέφει με ένα ξεχωριστό τίτλο.

Το παιχνίδι δίνοντας στον παίκτη ολόκληρη την παλέτα της σειράς Super Mario Bros από το 1985 μέχρι και σήμερα σε καλεί να δημιουργήσεις τις δικές σου πιστές. Tο Super Mario Maker ίσως είναι ο πιο πλήρης Level editor που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο αποκλειστικά για τη κονσόλα της nintendo το Wii U.



7. Bloodborne

Ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί τη κορυφαία αποκλειστικότητα της Sony για το ps4. Το καινούργιο παιχνίδι της From Software, υλοποιήθηκε χρησιμοποιώντας στο μάξιμουμ τις δυνατότητες του hardware της νέας κονσόλας της Sony.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε το Μάρτιο.



8.Dying Light

To Dying Light είναι δημιούργημα της πολωνικής Techland και αποτελεί διάδοχο τoυ Dead Island.

Το Dying Light διαδραματίζεται στην τουρική πόλη Harran, η οποία έχει χτυπηθεί από ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Ο τίτλος καταφέρνει να φέρει φρεσκάδα σε ένα κορεσμένο σενάριο παιχνιδιών.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στις πλατφόρμες των Microsoft Windows, Linux, PlayStation 4 και Xbox One



9. Assassin's Creed Syndicate

Αν και τα Assassins από το 2007 μέχρι και σήμερα προσφέρουν τουλάχιστον ένα τίτλο τους κάθε χρόνο. Αν και το επαναλαμβανόμενο σενάριο τους έχει κουράσει . Αν η σειρά ίσως θέλει ένα διάλειμμα από το κορεσμό που έχει προκαλεί στους gamers. Το Assassin's Creed Syndicate καταφέρνει να ξεχωρίσει για ακόμη μια χρονιά και με Βρετανική του συνέπεια είναι εδώ.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο για PlayStation 4 και Xbox One και ένα μήνα αργότερα στις πλατφόρμες των Microsoft Windows.




10.Until Dawn

Μια ακόμα αποκλειστικότητα του Ps4 πίσω από την οποία κρύβεται ο David Cage, ο δημιουργός των Heavy Rain και Beyond: Two Souls.

Το Until Dawn είναι ένα interactive drama, το οποίο δύσκολα θυμίζει κάτι από τα σύγχρονα "παιχνίδια".

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο αποκλειστικά για τη τελευταία πλατφόρμα της Sony.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x