Πόλο

Ήττα από Σερβία και πάει για έβδομη θέση η Ελλάδα

Την ήττα από τη Σερβία με σκορ 12-9 γνώρισε η Εθνική πόλο Ανδρών και έτσι θα παίξει για τις θέσεις 7-8 απέναντι στη Ρωσία, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ένα ημίχρονο άντεξε απέναντι στη Σερβία η Εθνική πόλο Ανδρών, καθώς ηττήθηκε 12-9 και έτσι θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία (26/1, 15:30), για τις θέσεις 7-8 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Παρά το κακό της ξεκίνημα στο ματς, καθώς βρέθηκε πίσω με σκορ 3-1, η Εθνική κατάφερε να απαντήσει στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου με τους Γενηδουνιά και Κολόμβο και να ισοφαρίσει (3-3). Με γκολ του Βλαχόπουλου, η Ελλάδα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-4) στην αναμέτρηση, αλλά οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους στον παίκτη παραπάνω και έτσι έκαναν την ανατροπή (6-5) στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Εθνική βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα (7-5), με τη Σερβία να είχε τον έλεγχο και να κλείνει την τρίτη περίοδο με το υπέρ της 10-7. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Βλάχου έβγαλαν καλές άμυνες, αλλά ήταν πολύ άστοχοι στην επίθεση, με τους Σέρβους να μην απειλούνταν και μάλιστα να πηγαίνουν στο +4 (11-7), περίπου 2:30’’ πριν από τη λήξη. Στον εναπομείναντα χρόνο το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα με το τελικό 12-9.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x