Γενικά

Και τμήμα γυναικών στο Futsal ο Παναθηναϊκός!

Την δημιουργία ομάδας γυναικών στο ποδόσφαιρο σάλας, αλλά και ακαδημιών κοριτσιών, ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ, προχωρώντας σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση…

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί και να δημιουργεί νέα τμήματα, με τελευταία χρονικά αυτό της ομάδας γυναικών ποδοσφαίρου σάλας, αλλά και της ακαδημίας κοριτσιών στο Futsal, όπως έγινε σήμερα γνωστό!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων»:
«Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού ανακοινώνει την δημιουργία γυναικείας ομάδας καθώς και ακαδημιών κοριτσιών.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια ξεκίνησε στις αρχές του φθινοπώρου και ήδη το «τριφύλλι» έχει 24 αθλήτριες με δελτία.

Την τρέχουσα σεζόν οι «πράσινες» θα συμμετάσχουν σε φιλικά ματς και τουρνουά προκειμένου να προετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά, ώστε να λάβουν μέρος σε επίσημες διοργανώσεις.

Προπονητές είναι οι Γιώργος Φεργαδιώτης και Τριανταφυλλιά Κολώτση και οι ώρες προπόνησης είναι :Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (6μ.μ.-7.30μ.μ.) στους Αμπελόκηπους (οδός Τσόχα).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987404767 καθώς και στο email paofutsalpr@gmail.com.

Σε αγωνιστικό επίπεδο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η ομάδα κορασίδων του Παναθηναϊκού θα δώσει το πρώτο επίσημο φιλικό της παιχνίδι στις 14.30 στο «Δημοτικό γήπεδο Μ.Μερκούρη» στον Υμηττό, κόντρα στην τοπική Ολυμπιάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x