Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κάλεσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ ανόδου της Football League κάλεσε, μέσω των εκπροσώπων τους ο πρόεδρος της Ένωσης Football League 1-2, Σπύρος Καλογιάννης.

«Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί ποτέ, με ελάχιστα παρατράγουδα» τόνισε στην κλήρωση των πλέι-οφ ο πρόεδρος της Λίγκας και ζήτησε να μην υπάρχουν διακοπές στα
παιχνίδια αλλά και γεγονότα της τελευταίας αγωνιστικής.

Επικυρώθηκε η… μισή βαθμολογία


Η βαθμολογία της Football League από την πρώτη μέχρι και την έβδομη θέση επικυρώθηκε σήμερα.

Οι άλλες θέσεις δεν επικυρωθούν καθώς υπάρχει η εκκρεμότητα των δύο αγώνων που έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτοι από την UEFA (Ψαχνά – Επανομή, Γιαννιτσά – Πιερικός) αλλά και γιατί δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια ομάδα θα λάβει τη θέση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με το ενδεχόμενο να μείνει μια από αυτές που έχουν υποβιβαστεί στον αγωνιστικό χώρο να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Σπύρος Καλογιάννης μάλιστα τοποθετήθηκε σχετικά με τους «φακέλους» που έχει αποστείλει η UEFA για τους ύποπτους αγώνες…

«Να προσέχετε τους παίκτες που παίρνετε γιατί δεν είναι όλοι καλά παιδιά. Εμείς σε συνεργασία με την ΕΠΟ προσπαθούμε να φτιάξουμε μια σχετική επιτροπή», ανέφερε.

Μετακίνηση οπαδών…


Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναιτωλικός δήλωσαν ότι δεν έχουν να έχουν οπαδούς στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και ούτε να δώσουν εισιτήρια στα εντός έδρας.

Ο Ηρακλής αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του για το θέμα τις επόμενες ημέρες, ενώ η Νίκη Βόλου δήλωσε ότι εφόσον της ζητηθεί θα δώσει εισιτήρια στα εντός έδρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube