Βόλεϊ

Καμπερίδης στο sport-fm.gr: «Χαρούμενοι για τη νίκη, θα εξελισσόμαστε και θα βελτιωνόμαστε»

Μετά την αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης, μίλησε στο sport-fm.gr για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας του.

Με νίκη 3-2 σετ συνδύασε την επιστροφή του, ύστερα από δύο χρόνια, στην Α1 βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμμετέχει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στην Pre League και ήταν αυτές που πήραν το εισιτήριο για τη Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ στους αγώνες ανόδου.

Το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στην A1 «βάφτηκε» πράσινο και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης, μίλησε στο sport-fm.gr για το παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Για τον αγώνα: «είναι εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ. Εμείς κατά διαστήματα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι και πιστεύω να διεκδικήσουμε και οι δύο ομάδες υψηλές θέσεις στη βαθμολογία. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη, γιατί ήταν πολύ αγχωτική η πρεμιέρα στην έδρα μας με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο».

Για το γεγονός ότι προηγήθηκαν 2-0 στα σετ και 12-4 στο 3ο, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ: «έτσι είναι, γυρνάει το παιχνίδι, χαλάει το μυαλό, κάνουμε 2-3 λάθη και αλλάζει ο ψυχισμός μας. Είμαστε μια ομάδα που θα εξελισσόμαστε και θα βελτιωνόμαστε. Θα έχουμε και τέτοιες στιγμές, αλλά πρέπει να τις διαχειριστούμε».

Στόχος του πρωταθλήματος: «είναι νωρίς. Είναι πρώτη αγωνιστική, κάναμε μία νίκη και χρειάζονται πολλές ακόμα για να μιλάμε για στόχους. Θα προσπαθήσουμε για τετράδα».

Επιμέλεια: Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x