Πόλο

«Καθάρισε» και τη Σπαντάου και πάει για πρωτιά ο Ολυμπιακός

Έβγαλε την υποχρέωση με τη Σπαντάου ο Ολυμπιακός και, νικώντας τη στο Βερολίνο με 11-7 για τη δέκατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών, παρέμεινε σε «τροχιά» πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τη Σπαντάου 11-7 στο Βερολίνο για τη δέκατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και στα τέσσερα οκτάλεπτα και επέβαλαν την κυριαρχία τους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην αρχή, όμως έβγαλε πολύ καλές άμυνες στον παίκτη λιγότερο, βρήκε λύσεις στην επίθεση και έφτασε στο +3 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια, διατήρησε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα με πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά και σοβαρότητα στην άμυνα και διατήρησε το +3 μέχρι το τελικό +4.


Οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 2-2, 2-3

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Πέταρ Κοβάσεβιτς): Μπάξα, Σονταντιέ, Γκίλεν, Τσουκ-Ματέο, Κόλοντ 3, Γιούνγκλινγκ, Στρέλεζκι 3, Ντέντοβιτς 1, Σταμ, Ράιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς, Τομ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς Σ. 3, Ζιβογίνοβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x