Μαχητικά Αθλήματα

«Καθαρός» ο Ντίας – Κανονικά ο αγώνας με τον Μασντιβάλ

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ ενημέρωσε –με τη σειρά του- ότι ο παιχνίδι των δύο αθλητών ισχύει κανονικά υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι ήταν απόλυτα σίγουρος για τον Ντίας.

Πανηγυρικά «καθαρός» ο Νέιτ Ντίας. Η USADA με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι δεν έχει λάβει απαγορευμένες ουσίες και έτσι μπορεί να γίνει το παιχνίδι του με τον Χόρχε Μασντιβάλ για το UFC 244 στις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Στην ανακοίνωσή της η αμερικανική επιτροπή αντιντοπινγκ αναφέρει ότι τα ευρήματα «λιγανδρόλης» τα οποία είχαν βρεθεί στις εξετάσεις που του είχαν γίνει προ μηνών είναι σε πολύ μικρά ποσοστά και οφείλονται σε πολυβιταμίνη η οποία είναι δηλωμένη ότι λαμβάνεται από αθλητές ως συμπλήρωμα διατροφής.

Αυτή δεν «ανεβάζει» αγωνιστικά τους αθλητές απλώς αποτελεί ένα βοήθημα για σκληρά ασκούμενα άτομα. Έτσι μετά και από σχετική επικοινωνία του αρμόδιου τμήματος του UFC με την USADA διευκρινίστηκε πως ο Νέιτ Ντίας είναι «καθαρός» και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ ενημέρωσε –με τη σειρά του- ότι ο παιχνίδι των δύο αθλητών ισχύει κανονικά υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι ήταν απόλυτα σίγουρος για τον Ντίας και ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να «κλέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x