Stoiximan Super League

Κάτι λείπει...

Κατήφεια και προβληματισμός στον Ολυμπιακό για τη νέα γκέλα και το πρόβλημα στο γκολ εκτός έδρας που φαίνεται και από τους αριθμούς. Παράπονα Μίτσελ. Στροφή σε «Γιούβε», ξεκαθαρίζει για 4.

Κανόνας τείνει να γίνει για τον Ολυμπιακό το πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες και μακριά από την έδρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν δύο ακόμη βαθμούς μακριά από το Φάληρο και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -5 από την κορυφή εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει σήμερα νικηφόρα από το Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη. Χθες, δε, η γκέλα ήταν πιο «ηχηρή» καθώς ο αντίπαλος έπαιζε για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Η ουσία είναι πως οι πρωταθλητές εμφανίζουν πρόβλημα δυστοκίας και το πληρώνουν. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί… Σε τέσσερα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα μετρούν μόλις τέσσερις βαθμούς (1-1 με Παναιτωλικό, 1-0 με Ατρόμητο, 2-3 με Εργοτέλη, 0-0 με Αστέρα), ενώ η εικόνα τους δεν είναι πολύ καλύτερη στο Κύπελλο (0-1 με Παναχαϊκή) και Champions League (2-0 από Μάλμε). Συνολικά, λοιπόν, έχει σε έξι ματς μακριά από το Φάληρο έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες πετυχαίνοντας μόλις πέντε γκολ (!), τα τρία εξ αυτών σε ένα ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Μίτσελ έχει πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και αναμένεται σήμερα στην προπόνηση να κάνει παρατηρήσεις στην ομάδα του. Δυσαρεστημένος ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ακολούθησε την αποστολή στην Τρίπολη, αλλά μετά το παιχνίδι δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια.

Σε ό,τι αφορά στη συζήτηση για τη διαιτησία του Σπάθα και των συνεργατών του, στον Ολυμπιακό έλεγαν πως ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους και το ματς με τη Γιουβέντους σημειώνοντας παράλληλα πως δεν έγιναν επίσημα παράπονα από τον Αστέρα.

Ξεκαθαρίζει για τέσσερις

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει για πολύ σε ό,τι έγινε στην Τρίπολη. Κι αυτό γιατί την Τρίτη υπάρχει το μεγάλο ματς με τη Γιουβέντους για το Champions League στο Τορίνο, όπου με θετικό αποτέλεσμα γίνεται ένα άλμα για την πρόκριση στους «16». Επί της ουσίας, αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει, θα του αρκεί να νικήσει το Δεκέμβριο τη Μάλμε (που θα προέρχεται από απραξία περίπου 40 ημερών καθώς το σουηδικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε) στο «Καραϊσκάκη» για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Μίτσελ περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση τεσσάρων παικτών στη σημερινή προπόνηση. Τσόρι και Εντινγκά είχαν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Αφελάι ελαφρύ διάστρεμμα και ο Μήτρογλου αποκόμισε χθες μια κάκωση στην ποδοκνημική, ωστόσο εκφράζεται για όλους η αισιοδοξία πως θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τους «μπιανκονέρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x