Οι κλήσεις αφορούν τα πεπραγμένα στα ματς με Ηρακλή για τη 17η αγωνιστική της Volley League για τους «πράσινους» και για το μεταξύ τους ματς για την ίδια αγωνιστική αντίστοιχα για «Δικέφαλο» και «πειρατές».

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:
Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο., όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου, να παραστεί ενώπιων του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (άναμμα καπνογόνου και υβριστικά συνθήματα), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου ΓΣ».

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία:
Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστούν ενώπιων του προέδρου ή να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί μετά την αποχώρηση του Α.Ο.Φοίνικα και δύο λεπτά και για υβριστικά συνθήματα».