Στίβος

Κοιτά τους αγώνας του καλοκαιριού η Πεσιρίδου

Έναν μήνα προπόνησης στο ΟΑΚΑ συμπληρώνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία έχει αρχίσει σταδιακά να βρίσκει το ρυθμό της και να επιστρέφει στα φυσιολογικά για αυτήν αγωνιστικά επίπεδα.

Η Ελισάβετ Πεσιίδου δε βιάζεται να τρέξει γρήγορα, αντίθετα εκμεταλλεύεται τη συγκυρία για να προχωρήσει σιγά σιγά και να καλύψει την έλλειψη προπονήσεων.

Η πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου της Πάτρας τον ερχόμενο Αύγουστο, ωστόσο δεν στοχεύει να παρατείνει περισσότερο τη χρονιά.

«Προχωράμε χωρίς πίεση και βιασύνη. Η Ελισάβετ θα συμμετάσχει στους αγώνες της θερινής περιόδου, ωστόσο δεν αποσκοπούμε κάτι από αυτούς», τόνισε αρχικά ο προπονητής της, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, συμπληρώνοντας πως:

«Η μέχρι τώρα προετοιμασία μας πάει καλά, αφού πλέον έχουμε συμπληρώσει έναν μήνα σε στάδιο και η αθλήτρια έχει βρει και πάλι το ρυθμό της. Στόχος είναι μετά το Πανελλήνιο να ξεκουραστεί κι έπειτα να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις για την επόμενη χρονιά.
Με τις αναβολές διοργανώσεων, πλέον το 2021 έχει εξελιχθεί σε χρονιά υψηλών απαιτήσεων. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και απαιτητικός, ωστόσο στόχος μας είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μας ενδιαφέρουν τόσο οι δύο διοργανώσεις του κλειστού το 2021 και παράλληλα στόχος είναι μέσα από τους αγώνες του χειμώνα να κυνηγήσει και το ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x