Πόλο

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική πόλο και πήγε οκτάδα

«Καταιγιστική» στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε τη Ρουμάνια 14-7 και προκρίθηκε στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 14-7 την αδύναμη Ρουμανία για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και προκρίθηκε στην οκτάδα της διοργάνωσης, όπου τώρα θα αντιμετωπίσει την Κροατία την Τετάρτη.

Τα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχανε 3-5 στο πρώτο ημίχρονο με πολλή αστοχία στον παίκτη παραπάνω, όμως με 7-0 σερί έφτασε στο 10-5 και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το «εισιτήριο».

Η Εθνική στάθηκε όρθια χάρη στον Γενηδουνιά. Με τρία σερί τέρματα του διεθνούς περιφερειακού του Ολυμπιακού, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε «ζωντανή» όταν οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν 1-4.

Έτσι, στο τρίτο οκτάλεπτο με σερί 7-0 Εθνική προηγήθηκε 10-5 και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά.

Στην τέταρτη περίοδο, η Εθνική συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο διπλάσιο σκορ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Γενηδουνιάς με έξι τέρματα, ενώ από δύο σημείωσαν Γούνας και Καπότσης.


Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 0-6, 2-4

Ρουμανία (Κεχαγιάς): Τιτς, Ράντου 1, Νέγκρεαν 2, Γκεόργκε 1, Αντίπα, Πριοτεάσα 1, Γκεοργκέσκου 1, Φουλέα, Γκερκελίφι, Άντα 1, Γκίμπαν, Βάντσικ, Αμπρουντάν

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 6, Σκουμπάκης, Καπότσης 2, Φουντούλης, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x