Βόλεϊ

Κωστόπουλος στο sport-fm.gr: «Φάνηκαν τα ψυχικά μας αποθέματα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Για την πολύτιμη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2 σετ, μίλησε στο sport-fm.gr ο ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ και εκ των διακριθέντων της αναμέτρησης, Βασίλης Κωστόπουλος

Καθαρό μυαλό, έλλειψη άγχους και καλή προετοιμασία, ήταν σύμφωνα με τον Βασίλη Κωστόπουλο η «συνταγή» της νίκης του Φοίνικα ΟΝΕΧ απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2 σετ για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Volleyleague ανδρών.

Επίσης, ο 25χρονος ακραίος που ξεχώρισε επιθετικά μαζί με τους Στερν, Μήλη και Κανέλλο για τους Συριανούς, τόνισε στο sport-fm.gr ότι το επόμενο ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους» (2/7, 19:00) θα είναι αρκετά διαφορετικό, με τις ομάδες πλέον να γνωρίζουν η μια την άλλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωστόπουλος στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

«Πιστεύω ότι παίξαμε ελεύθερα από την αρχή του παιχνιδιού, μπήκαμε χωρίς άγχος. Επίσης είχαμε κάνει καλή προετοιμασία, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο. Ξέραμε και περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει. Το σημαντικό είναι ότι μείναμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μια πολύτιμη νίκη. Εφόσον γυρίσαμε το τέταρτο σετ από το κατά μας 23-20, η ψυχολογία ήταν υψηλή. Στο τάι μπρέικ παρουσιαστήκαμε ελεύθεροι, με καλό πιεστικό σέρβις που μας έδωσε αρκετούς πόντους, ενώ φάνηκαν και τα ψυχικά μας αποθέματα.

Το ματς της Πέμπτης (2/7, 19:00) είναι κάτι τελείως ξεχωριστό. Περιμένω να είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο, αφού και οι δύο ομάδες θα είναι αρκετά διαβασμένες. Μην ξεχνάμε ότι θα έχουν στη διάθεσή τους τα βίντεο σκάουτινγκ και γενικά θα είναι πιο υποψιασμένες για το τι θα περιμένουν. Είναι αρκετά δύσκολο μετά από τόσους μήνες απραξίας να βρίσκεσαι σε καλό όχι μόνο σωματικό αλλά και νοητικό επίπεδο. Εύχομαι το καλύτερο για τον Φοίνικα και ελπίζω να εμφανίσουμε πάλι τον ίδιο καλό αγωνιστικό χαρακτήρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x