Μυθικό σκηνικό στο Λιανοκλάδι!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (06/12), ανήμερα των Θεοφανείων, ένας παπάς ανέβηκε στην υδροφόρα του δήμου και με ένα πιεστικό άγιασε όλο το χωριό!

Θυμίζουμε, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, οι ιερείς δεν μπορούσαν φέτος να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι για να αγιάζουν.ΕΔΕ για το περιστατικόΝα σημειωθεί, πάντως, πως ο δήμος Λαμιέων τονίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το συμβάν, ώστε οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η σχετική ανακοίνωση του δήμου αναφέρει: «Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω.

Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021 στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού.

Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα.

Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου.

Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.