Θαλάσσια Σπορ

Μάντης-Καγιαλής: «Το μετάλλιο θα μας βοηθήσει για τους αγώνες του Ρίο»

Οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής κατετάγησαν τρίτοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λα Ροσέλ της Γαλλίας βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι Έλληνες αθλητές έχουν καταφέρει να πετύχουν πολλές και υψηλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, και αποδεικνύουν πως είναι… πυροτέχνημα.

Μεγάλο επίτευγμα θεωρείται, όπως ανακοίνωσε η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία, το γεγονός ότι οι αδελφοί Καββα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να πλασαριστούν στον χρυσό στόλο.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής δήλωσαν:

«Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Πιστεύω αξίζαμε ένα μετάλλιο τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ'την κούρσα μας σήμερα, αλλά δεν πειράζει...το μετάλλιο μετράει! Είναι πολύ δύσκολο με βάση την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και ελπίζω ότι αυτό το μετάλλιο θα μας βοηθήσει για τους αγώνες του Ρίο»

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον, τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο!

Ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Π.. κ Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς στηρίζει με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια, νέους ανθρώπους με ήθος και αγάπη για το ναυταθλητισμό, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να αναδειχθούν ταλαντούχοι αθλητές! Πολλά συγχαρητήρια στους 2 υπέροχους αθλητές μας που έκαναν περήφανη την Ελλάδα και τον Ι.Ο.Π!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x