Η διοργάνωση αφορά στις ηλικίες-προθάλαμο της μεγάλης κατηγορίας και θ’ αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας για την περίοδο 2019-2020, αλλά είναι μόλις η δεύτερη χρονιά, που διεξάγεται, ύστερα από την επαναφορά του στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Θα φιλοξενηθεί και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του ΣΕΦ και πρόκειται να συγκεντρώσει 103 αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος δεν υπήρχε προκριματική φάση και το πρωτάθλημα γίνεται σε ένα διήμερο. Μετέχουν αθλητές κι αθλήτριες έως 21 ετών και τα αγωνίσματα είναι το απλό ανδρών, το απλό γυναικών και τα διπλά στις αντίστοιχες κατηγορίες. Δυστυχώς, δεν θα πάρει μέρος ούτε αυτήν τη σεζόν ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού Νέων ανδρών, Γιάννης Σγουρόπουλος.

Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 62 Νέους άνδρες, 41 Νέες γυναίκες, 24 διπλά ανδρών και 17 διπλά γυναικών. Εκτός, φυσικά, από την Αττική θα έχουν αθλητές σωματεία από την Πάτρα, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, την Κορινθία, την Κοζάνη και την Τήνο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube