Κολύμβηση

Με 15 αθλητές η ελληνική κολύμβηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Δουβλίνου

Από 15 αθλητές και αθλήτριες αποτελείται η ελληνική αποστολή της κολύμβησης ΑΜΕΑ που αναχώρησε για το Δουβλίνο, προκειμένου να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 13-19/8.

Την ομάδα, αρχηγός της οποίας είναι o υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Μιχάλης Ραγκούσης, συγκροτούν οι Κωνσταντίνος Καραούζας (Μεγαλόνησος), Δημήτρης Καρυπίδης (Ηρόδικος), Ιωάννης Κωστάκης (Αετοί Αθήνας), Γεράσιμος Λιγνός (Φιλόξενος), Αριστείδης Μακροδημήτρης (Αετοί Αθήνας), Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (Ηρόδικος), Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (Τυρταίος), Γεώργιος Σφαλτός (Αετοί Αθήνας), Χαράλαμπος Ταϊγανίδης (Μεγαλόνησος), Ηλίας Αρκουδέας (Αετοί Αθήνας), Χρήστος Μελέτης (Τυρταίος), Ευαγγελία-Χρυσούλα Χιώτη (Ζωοδόχος Πηγή), Ευθυμία Γκουλή (Ηρόδικος), Μαρία Τσάκωνα (Σπάρτακος) και Μαρία Γουργολίτσα (Μακεδονίας Θράκης Δόξα).

Στην αποστολή μετέχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Ιωάννης Αλεξάκης, Παναγιώτης Παϊπέτης, Γιάννης Μαχίλης και Τάσος Καλλιτσάρης. αλλά και ο προπονητής Γιώργος Τυλιγαδάς.

Πριν από δύο χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξήχθη στο Φουνσάλ της Πορτογαλίας η ελληνική κολύμβηση είχε πανηγυρίσει επτά μετάλλια.

Στο Αϊντχόφεν το 2014, η Ελλάδα είχε κατακτήσει συνολικά 14 μετάλλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x