Champions League

«Με είχε φέρει σε απόγνωση ο Ρόμπεν»

Απελπισμένος από τις ευκαιρίες έχασε ο Άριεν Ρόμπεν ήταν ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, και δεν περίμενε να έχει τέτοια εξέλιξη ο τελικός του Champions League.

Απελπισμένος από τις ευκαιρίες που έχασε ο Άριεν Ρόμπεν κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League της Μπάγερν Μονάχου με την Ντόρτμουντ ήταν ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στο Caliciomercato.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο 89’ κατάφερε να γράψει ιστορία με το τέρμα που σημείωσε και έδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στους Βαυαρούς.

«Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε σε αρκετές φάσεις και είχα έρθει σε απόγνωση. Ωστόσο, αυτό είναι ένα σημάδι της μοίρας που ήθελε να πετύχει ένα γκολ σαν αυτό», ανέφερε αρχικά ο «Κάιζερ» και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Γιούργκελ Κλοπ και μίλησε για το επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου.

«Η Ντόρτμουντ δεν επέτρεψε στην Μπάγερν να παίξει όπως το έχει συνηθίσει. Το γεγονός ότι η Μπάγερν κέρδισε με αυτό τον τρόπο δείχνει το μέγεθος που έχουν και οι δύο».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x