Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και όλοι οι δρομείς αλλά και ο κόσμος, που παρακολούθησε το ξεχωριστό αυτό νυχτερινό αθλητικό δρώμενο, έζησαν και φέτος μοναδικές στιγμές.

Το 4ο Kallithea Night Run διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι δρομείς συμμετείχαν στις αγωνιστικές διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km, ενώ πολλοί ήταν αυτοί, που σημείωσαν ατομικά ρεκόρ.

Την εκκίνηση των 2,5 km έδωσε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και της Ο.Ε του αγώνα, Παναγιώτης Δημάκος, ενώ νικητές ήταν οι Βαφειάδης Ιωάννης και Καρύδη Ευφραιμία. Στον εν λόγω αγώνα, μάλιστα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους χιλιάδες δρομείς στην Καλλιθέα, τόνισε τη σημασία του μαζικού αθλητισμού μέσα από τέτοιες διοργανώσεις, οι οποίες έχουν πάντα τη στήριξη του Δήμου.

Επίσης, στον αγώνα έλαβαν μέρος ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Καλλιθέας, Μανώλης Κωστάκης, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στα 200 μέτρα, Παναγιώτης Τριβιζάς, έδωσε την εκκίνηση των 10 km, ενθαρρύνοντας όλους τους δρομείς για καλό αγώνα και στέλνοντας το μήνυμα της χαράς της συμμετοχής.

Νικητές των 10 km ήταν οι Μίνος Γιώργος και Καντα Βασιλική.

Τέλος, την εκκίνηση των 5 km έδωσε η Πρέσβειρα του Αγώνα και Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη, η οποία έτρεξε και τη διαδρομή, στέλνοντας το μήνυμα της προσπάθειας, της μαχητικότητας και της θέλησης! Την πρώτη θέση στα 5 km κατέλαβαν οι Δημόπουλος Παναγιώτης και Δήμου Ελισάβετ.

Στα 5 km συμμετείχε και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, η οποία χαιρέτισε τον αγώνα, τον οποίο στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής, και στάθηκε στη σπουδαιότητα του φιλανθρωπικού σκοπού με πρέσβειρα την Κέλλυ Λουφάκη, αλλά και στο ότι προάγει την κουλτούρα του μαζικού αθλητισμού με πολλαπλά οφέλη.

Στον αγώνα, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του Δήμου Καλλιθέας και της Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχοντες φορείς, χορηγοί, αθλητές και φίλοι του δρομικού κινήματος, που χειροκρότησαν και στήριξαν την προσπάθεια όλων των δρομέων.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ρυθμό και χρώμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδωσε η διεθνής μουσική μπάντα «BATALA» με τα υπέροχα κρουστά, που πραγματικά ξεσήκωσε δρομείς και κοινό!

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Kallithea Night Run, Παναγιώτης Δημάκος, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, ανανέωσε το ραντεβού με τους δρομείς του χρόνου τον Οκτώβρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube