Πόλο

Με… μέταλλο πρωταθλητή ο Ολυμπιακός λύγισε η Ζόλνοκ!

Πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8 του LEN Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 11-10 της Ζόλνοκ στον Πειραιά!

Μεγάλη… καρδιά από τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο!

Τα κρίσιμα γκολ του Μπούσλιε στο τέλος και οι τρομερές αποκρούσεις του Πάβιτς, έδωσαν στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη (11-10) επί της Ζόλνοκ, με αποτέλεσμα να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8 του LEN Champions League!

Ντέρμπι ήταν από την αρχή το ματς, με το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 2-2. Στο δεύτερο, οι Ούγγροι έφτασαν τη διαφορά τους στα τρία γκολ (2-5), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν, μειώνοντας σε 4-5.

Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν η σειρά του Ολυμπιακού πάρει τον έλεγχο και με την επίθεσή του να δουλεύει εξαιρετικά, έκανε ένα επιμέρους σκορ 5-3, για την ανατροπή (9-8). Στην τελευταία περίοδο, ήρθαν τα σημαντικά γκολ του Μπούσλιε για το 11-9, με τον Πάβιτς να υψώνει… τείχος στο τέλος και έτσι η νίκη να έρχεται με το τελικό 11-10!

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 5-3, 2-2

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος.

Ζόλνοκ: Νάγκι, Ανγκιάλ Μπατόρι 1, Ζάλανκι 3, Γιάνσικ, Ζάτμαρι, Άλεξιτς, Ράσοβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 2, Λάζιτς 2, Κις 1, Τέλεκι, Κάρντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x