Κώστας Νικολακόπουλος

Με τι καρδιά να αφήσεις έξω τον Τσόρι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr την 11άδα του Ολυμπιακού, που θα ήθελε να δει κάποια στιγμή.

· Ουσιαστικά λοιπόν ο Ολυμπιακός δήλωσε δύο 11άδες για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη λίστα που έστειλε στην ΟΥΕΦΑ. Πάμε να τις δούμε. Στη θεωρία πάντα.

· Μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι, Πάρντο, Ιντέγε, Ερνάνι. Και μία άλλη ενδεκάδα με Καπίνο, Μανιάτη, Μποτία, Βούρο, Σαλίνο, Κασάμι, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Σεμπά, Φινμπόγκασον, Πουλίδο.

· Μία καλή ερώτηση είναι, «ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα», αλλά εγώ αλλού θέλω να το πάω. Ποια είναι η ενδεκάδα που εγώ θα ήθελα να δω κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό. Δεν μιλάω ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γενικά.

· Γκολκίπερ είναι ασυζητητί!

· Στα άκρα της άμυνας Ομάρ και Μαζουάκου, αλλά αν ο αντίπαλος έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάποιον παικταρά στα πλάγια, θα προτιμούσα στη θέση ενός εκ των δύο τον Σαλίνο, ανάλογα με την πλευρά που θα παίζει ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος.

· Στο κέντρο της άμυνας σίγουρα Ντα Κόστα και μετά Σιόβα, όμως με το ερωτηματικό το πώς θα κολλούσε ο Μποτία με τον Πορτογάλο, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν έχω καμία εικόνα.

· Αμυντικό μέσο μακράν ο Μιλιβόγεβιτς, με οκτάρι τον Καμπιάσο, αλλά σε 100% ετοιμότητα. Ειδάλλως Μπουχαλάκη! Αν ο Κασάμι ανεβάσει ρυθμούς και αποδείξει ότι είναι πάλι μάχιμος η, ο Μανιάτης έρθει στα καλά του, το ξανασυζητάμε.

· Δεκάρι Τσόρι, όσο αντέχει.

· Δεξιά Ερνάνι, που μου αρέσει γιατί έχει ταχύτητα και το απρόβλεπτο.

· Αριστερά ο Φορτούνης! Είναι ο καλύτερος παίκτης, πως θα μείνει έξω. Αλλά και με τι καρδιά να αφήσεις έξω ολόκληρο Τσόρι. Οπότε πάει αριστερά ο Φορτούνης και συγκλίνει στον άξονα, παίρνοντας όλη την πλευρά ο Μαζουάκου. Και μπορείς στο β΄ημίχρονο να περάσεις τον Φορτούνη στη θέση του Τσόρι και να βάλεις τον Πάρντο η, τον Πουλίδο στην επίθεση.

· Και σέντερ φορ ανάλογα με τη φύση του αγώνα ο Ιντέγε η, ο Φινμπόγκασον. Εκεί δεν μπορώ να καταλήξω ακόμη. Για τον πρώτο λέω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ερωτηματικό!

· Άντε, πάω να πάρω και το δίπλωμα, του προπονητή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x