Βόλεϊ

Με την παράδοση στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

Την πρώτη μάχη για το πρωτάθλημα της Volleyleague θα δώσει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί στο κλειστό του Ρέντη την Ορεστιάδα, το Σάββατο (31/10) στις 18.00, έχοντας στο πλευρό του κόσμο και παράδοση.

Διατηρώντας το αήττητο κόντρα στην Ορεστιάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις θα την υποδεχτεί ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς της Volleyleague, που θα γίνει το Σάββατο (31/10) στις 18.00.

Η Ορεστιάδα ταξίδεψε στον Πειραιά με στόχο να σπάσει την παράδοση που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός, ενώ από την άλλη οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν θετικά στην κούρσα της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Για το ματς της επιστροφής του στον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια μίλησε ο πασαδόρος Ντίμα Φιλίποφ, τονίζοντας: «Δεν έχω δει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μην γελιόμαστε. Εμείς έχουμε στόχο τον τίτλο και κυριότερος αντίπαλος μας θα είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να υποτιμήσουμε τις άλλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Είμαστε παντού καλοί, στηριζόμαστε στη δύναμη της ομάδας και όσο θα δίνουμε δυνατούς αγώνες αυτό θα μας βοηθάει να βρούμε και ρυθμό. Θα είναι καλό να έρθει ο κόσμος για να μας υποστηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Από τη μεριά του, το λίμπερο της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: «Στην ομάδα μου έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, ήρθαν νέοι ξένοι και νέος προπονητής. Χρειαζόμαστε χρόνο και αγώνες για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Ξεκινάμε κάτι νέο και πιστεύω πως θα είναι ποιοτικό και καλό. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και μετά να πάμε για τη μεγάλη υπέρβαση της 6αδας. Έχουμε δύσκολη αρχή στην έδρα του Ολυμπιακού. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου μας από τους αγώνες του Λιγκ Καπ. Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό παρότι με την είσοδο και του Όγκουρτσακ έχει πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα με στόχο τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x