Τένις

Μεντβέντεφ: «Ανησύχησα λίγο στο τρίτο σετ από τον Τσιτσιπά»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ τόνισε πως η νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε.

Δεν έκρυψε πως ανησύχησε λίγο από την αντεπίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά στο τρίτο σετ ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ μετά τη νίκη του με 3-0 στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open.

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Είδαμε τι έκανε ο Τσιτσιπάς κι απέναντι στον Ναδάλ, που είχε κυριαρχήσει στα πρώτα δύο σετ. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον τελικό. Προσπάθησα να βγάλω άσους και winners, στο 40-30 στο τρίτο σετ ανησύχησα λίγο γιατί θα μπορούσε να προηγηθεί με 5-4 και να έχει σερβίς, αλλά έβγαλα έναν σημαντικό άσο και πήρα τη νίκη με 3-0. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πηγαίναμε σε τέταρτο σετ. Είδα ότι ο Τσιτσιπάς δυσκολευόταν όταν τον έθετα σε κίνηση στο κορτ κι από τη στιγμή που το είδα αυτό στο πρώτο σετ έγινε η τακτική μου», τόνισε ο Ρώσος.

Όσο για την τρομερή φόρμα του, καθώς μετρά 20 σερί νίκες, ο 24χρονος τενίστας είπε: «Δεν έχω απάντηση. Δουλεύω σκληρά σε όλη τη ζωή μου. Θα σου πω όταν αποσυρθώ και έρθω στη θέση του σχολιαστή (γέλια). Πέρσι πριν το Παρίσι αισθανόμουν άσχημα για το παιχνίδι μου, αλλά όλα έρχονται με τη σκληρή δουλειά και ελπίζω να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα. Ο τελικός με τον Ναδάλ στο US Open ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα και ελπίζω για το καλύτερο απέναντι στον Τζόκοβιτς. Δεν έχω εγώ την πίεση, εκείνος την έχει γιατί δεν έχει χάσει ποτέ στον τελικό στη Μελβούρνη. Αν παίξω καλά μπορώ να τα καταφέρω, αλλά ο αντίπαλός μου έχει μεγάλη εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x