Έγινε σίριαλ, αλλά ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του Αλέξανδρου Ράπτη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, σε μια υπόθεση που είχε πολλές ανατροπές και επεισόδια, ωστόσο ο 20χρονος ακραίος/διαγώνιος έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, καθώς τη στιγμή που οι συζητήσεις οδηγούνταν σε αδιέξοδο, με δική του παρέμβαση ο νεαρός πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού για παραμονή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Στο «τριφύλλι» θα συνεχίσει την καριέρα του ο MVP του περσινού πρωταθλήματος Αλέξανδρος Ράπτης καθώς συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τη νέα χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ακόμα κίνηση που δείχνει την διάθεση να παραμείνει ο Σύλλογος πρωταθλητής.

Το βιογραφικό του 20χρονου ακραίου-διαγώνιου:

2013-2018 ΑΕΠ Ολυμπιάς

2018-σήμερα Παναθηναϊκός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Αλέξανδρος Ράπτης επισήμανε «Υπήρξε αμοιβαία θέληση και από μένα και από τον Παναθηναϊκό και έτσι θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα που με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία στον Σύλλογο και νιώθω τον Παναθηναϊκό σαν το σπίτι μου»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube