Περιπετειώδης ήταν η χθεσινή ζύγιση των Κανέλο Άλβαρες και Σεργκέι Κοβάλεφ ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης που θα γίνει σήμερα.

Αν και ο Μεξικάνος ήταν αυτός που άλλαξε κατηγορία, ανεβαίνοντας στην light heavyweight ο αντίπαλός του ήταν εκείνος που συνάντησε δυσκολίες για να πιάσει τα κιλά.

Ο Άλβαρες ζυγίστηκε περίπου μισό κιλό λιγότερο την στιγμή που ο Ρώσος ήταν περισσότερα κιλά. Έτσι μετά την πρώτη αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία για να τα καταφέρει. Μια ώρα περιθώριο για να χάσει τα περίπου 150 γραμμάρια που ζύγιζε περισσότερο.

Τελικά μετά από δύο δοκιμές στο περιθώριο αυτό που του δόθηκε το αποτέλεσμα ήταν αποδεκτό.

Ωστόσο τα πάντα δεν τελείωσαν εδώ. Από τους διοργανωτές τέθηκε ένας περιορισμός που δίνει ένα αβαντάζ στον Κανέλο. Λόγω της αποτυχημένης προσπάθειας του Κοβάλεφ θα υπάρξει και σήμερα το πρωί μια νέα ζύγιση και κανείς από τους δύο δεν πρέπει να έχουν ξεπεράσει τις 185 λίβρες, δηλαδή, τα περίπου 84 κιλά.

Αυτό δίνει το περιθώριο στο Κανέλο να πάρει λίγα υγρά, κάτι σημαντικό ενόψει του βραδινού αγώνα σε αντίθεση με τον Κοβάλεφ ο οποίος μετά βίας έπιασε τις 185 λίβρες και θα πρέπει να παραμείνει αφυδατωμένος για να διατηρηθεί στο εύρος κιλών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube