Χάντμπολ

Μόνο για τη νίκη η Εθνική χάντμπολ στην Κύπρο

Βροχή και 22 βαθμούς Κελσίου συνάντησε κατά την άφιξή της στην Κύπρο η Εθνική χάντμπολ των ανδρών για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Η αποστολή της ομάδας κατέλυσε σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία, που απέχει 5χλμ από το γήπεδο του αγώνα της Τετάρτης στις 18:30. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε πως: «Μέχρι στιγμής, δείχνουμε να είμαστε πολύ καλά, τα παιδιά να έχουν διάθεση να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις της περυσινής περιόδου. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι δύσκολο, γιατί οι Κύπριοι θα δώσουν ότι μπορούν και εμείς πρέπει να μπούμε έτοιμοι 100%.

Από τότε που ανέλαβα εγώ την ομάδα δεν έχουμε παίξει ποτέ ως φαβορί σε αγώνα, οπότε η ψυχολογία θα είναι εντελώς διαφορετική. Δείχνουμε να το έχουμε κατανοήσει, ελπίζω να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες, δεν θεωρώ ότι σε αυτήν τη γνωριμία υπάρχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα κάποιου, εκτιμώ ότι έχουμε μεγαλύτερο βάθος από την Κύπρο και οι αθλητές μας διαφορετική ποιότητα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x