Η Ουρουγουάη με την Ιταλία παίζουν το ένα εισιτήριο από τον 4ο όμιλο, ενώ εμείς με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία που θ' αγωνιστεί απέναντι στην Κολομβία, θα διεκδικήσουμε ένα εισιτήριο από τον 3ο όμιλο. Οι αναμετρήσεις αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ανοικτές, καθώς σε όλα τα ματς, υπάρχει κίνητρο για νίκη.

Στο Κόστα Ρίκα-Αγγλία που είναι και το πλέον αδιάφορο παιχνίδι, περιμένω έτσι κι αλλιώς πολλά γκολ. Οι Εγγλέζοι θα προσπαθήσουν να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο η Κόστα Ρίκα θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία, ώστε να μπορέσει να πάρει το 1ο εισιτήριο και να παίξει με τον 2ο του δικού μας ομίλου. Στην Ιταλία, κάνει και η ισοπαλία ωστόσο, αν παίξει για δύο αποτελέσματα, θεωρώ πως θα ηττηθεί. Και σε αυτό το ματς, το over είναι πολύ πιθανό.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σκοράρουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό ένα γκολ, αλλά θεωρώ πως το ματς θ' ανοίξει. Για την Εθνική, θεωρώ πως το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο "τυπάρας", Γιώργος Καραγκούνης είναι επίσης ένα καλό στοίχημα και πληρώνει 7.00.

Η ΤΡΙΑΔΑ

Κόστα Ρίκα-Αγγλία:over
Ιταλία- Ουρουγουάη:over
Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού:over

NA ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Καραγκούνης 7.00