Πόλο

«Μπαμ» με Ελληνιάδη ο Εθνικός

Ολοκλήρωσε τη μεγάλη μεταγραφή της Έλενας Ελληνιάδη ο Εθνικός τη Δευτέρα.

Επίσημα στον Εθνικό θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Έλενα Ελληνιάδη. Οι «κυανόλευκες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 21χρονς διεθνούς περιφερειακού για τα τρία επόμενα χρόνια. Η Ελληνιάδη έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών και κατέκτησε τίτλους σε συλλογικό επίπεδο με τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη χαρά, ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Έλενα Ελληνιάδη, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η Έλενα Ελληνιάδη έχει γεννηθεί το 1999 και αγωνίζεται, ως επί το πλείστον, ως περιφερειακός, αλλά με άνεση μπορεί να παίξει στην άμυνα φουνταριστού και έρχεται στον ‘Αυτοκράτορα’ για να προσφέρει πολλά στο σύνολο που θέλει να φτιάξει ο Κώστας Φιτσανάκης.
Αποτέλεσε σταθερή αξία για τις μικρές Εθνικές ομάδες από πολύ νωρίς στην καριέρα της, ενώ έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων του Μπακού και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών στη Χάγη. Έχει συμμετάσχει, επίσης, σε παγκόσμια πρωταθλήματα Νέων γυναικών και επιπροσθέτως έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα γυναικών, έχοντας κληθεί πολλές φορές σε αυτήν.

Σε συλλογικό επίπεδο έδειξε το ταλέντο της στον ΑΝΟ Γλυφάδας και, εν συνεχεία, αγωνίστηκε στον ΝΟ Βουλιαγμένης, κάνοντας μεγάλα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, συμμετέχοντας σε τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού Πειραιώς τόνισε στο ethnikoswaterpolo.gr: «Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπουςμε τους οποίους συνεργάστηκα στη Βουλιαγμένη και εύχομαι καλή συνέχεια. Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιώς, μια μεγάλη ομάδα, με ξεχωριστή ιστορία.

Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες της νέας μου ομάδας, να κατακτήσω νέους στόχους και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση και ο κ. Κολοβός, καθώς και η τεχνική ηγεσία προς το πρόσωπό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x