Γενικά

Μπήκε στην πισίνα η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Την πρώτη της προπόνηση έκανε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, με στόχο το προολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Υπήρξε μία καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας αφού πέντε από τα δώδεκα κορίτσια προέρχονται από συλλόγους της επαρχίας και αδυνατούσαν να μετακινηθούν μέχρι την Δευτέρα. Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε μόνο η Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Έλενα Δεληγιάννη, Βιολέτα Ζουζούνη και Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα επρόκειτο να λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο, διεκδικώντας την παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ομαδικό. Η διοργάνωση μετατέθηκε για τον Μάρτιο του 2021. Η χώρα μας θα εκπροσωπείτο στη διοργάνωση και με το ντουέτο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Εβελίνας Παπάζογλου, οι οποίες είχαν πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην Ολυμπιάδα, την τρίτη διαδοχική για την Ευαγγελία και την δεύτερη για την Εβελίνα.?????

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x