Μουντομπάσκετ 2014

Μποντιρόγκα: «Μου αρέσει η Ελλάδα, αλλά…» (Web TV)

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής, αλλά από τη θέση του αντιπροέδρου της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ δεν θα μπορούσε παρά να αισιοδοξεί για την ομάδα του την Κυριακή.

Ως αντιπρόεδρος, πλέον, της σερβικής ομοσπονδίας, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα συνεχίζει να υπηρετεί το μπάσκετ της χώρας του. Ως φιλέλληνας, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί μια δήλωση για τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας για τους «16» την Κυριακή.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Ο «Ντέκι» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, αλλά δεν έκρυψε πως αισιοδοξεί για την ομάδα του. «Η Ελλάδα έρχεται με 5/5, έχει πολύ καλή ψυχολογία και μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, πολύ ομαδικά», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Είμαι μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που έχουν αξία και εμπειρία. Όμως κι εμείς έχουμε το ίδιο κι ελπίζω την Κυριακή να νικήσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για το ποιο παιχνίδι θυμάται από την καριέρα του με το εθνόσημο απέναντι στην Ελλάδα, είπε: «Είναι τόσα πολλά παιχνίδια… Αν έπρεπε να ξεχωρίσω μόνο ένα, αυτό θα ήταν ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 στην Αθήνα. Χάναμε με διψήφια διαφορά οκτώ λεπτά πριν το τέλος, αλλά το πιστέψαμε και καταφέραμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x