Θαλάσσια Σπορ

Μπουγιούρης: «Δεν υπάρχουν λεφτά…»

Χαρούμενος για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Masters της Ισπανίας εμφανίστηκε ο Κώστας Μπουγιούρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Χαρούμενος για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Masters της Ισπανίας εμφανίστηκε ο Κώστας Μπουγιούρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ωστόσο, ο Έλληνας ιστιοπλόος στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκείνος και οι συναθλητές του στην προετοιμασία τους για τους μεγάλους αγώνες.

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Μπουγιούρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Πρώτος ήρθα εγώ και τρίτος ο Σπύρος Μαρμαρινός. Είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μετάλλιο σε αυτή την κατηγορία. Ήταν μεγάλη η συμμετοχή και υπήρχαν 300 σκάφη, τα οποία χωρίστηκαν σε κατηγορίες ανά ηλικία. Ευτυχώς οι συνθήκες στην Ισπανία έμοιαζαν πολύ με αυτές που έχουμε εδώ, στο Φάληρο, και για αυτό τα πήγαμε πολύ καλά. Η προπόνησή μου γίνεται στην Αθήνα και στη Σύρο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αθλητής και πρόσθεσε:

«Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με το παρελθόν. Δεν υπάρχουν λεφτά, τα υλικά είναι πολύ ακριβά και εγώ είμαι με το ίδιο σκάφος εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης, παλιά εμείς δεν είχαμε έτοιμη γνώση και χρειάστηκε να φτάσω 30 ετών για να πετύχω κάποια πράγματα. Από την πλευρά τους, αρκετά νεαρά παιδιά, μπορούν να έχουν έτοιμη τη γνώση, αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα για να πετύχουν τους στόχους τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x